Pupa Diva Lashes Mascara 12 stuks
  • -€ 146,40
  • Pupa Diva Lashes Mascara 12 stuks

Pupa Diva Lashes Mascara 12 stuks

€ 215,40
€ 69,00 - € 146,40
Inclusief btw
Aantal
Op voorraad

Pupa Diva's Lashes Mascara Extra Black 12 stuks voor € 69,-

( 1 x bestellen = 12 stuks, 2 x = 24 stuks etc.. )

Deze Pupa Diva's mascara heeft een ongekend volumegevend effect. Geeft perfect gevormde en gekamde wimpers.

Oogheelkundig getest. Geschikt voor gevoelige ogen en contactlens dragers.

Bestel nu, want deze mascara gaat uit het assortiment en de voorraad is beperkt, op=op!

 

Snelle levering. Op werkdagen vòòr 17.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden.

Specifieke referenties

Pupa Diva's Lashes Mascara Extra Black 12 stuks voor € 69,-

Bestel nu, want de actie-voorraad is beperkt, op=op! Deze Pupa Diva's mascara heeft een ongekend volume gevend effect. Geeft perfect gevormde en gekamde wimpers. De wimpers worden één voor één "gefilmd". Zwarte microdeeltjes van cellulose verdikken de wimpers zonder hen zwaarder te maken. Was en plastificerende elementen verzekeren een mascara zonder klontjes. De Pupa Diva's lashes heeft een exclusief grote applicator.

 Oogheelkundig getest. Geschikt voor gevoelige ogen en contactlens dragers.

Het resultaat na het opbrengen van de tweede laag Pupa Mascara extra black:

De Pupa Vamp Extreme Mascara is revolutionair qua prestaties. De formule zorgt bij het eerste gebruik al voor een extreem volume. Je wimpers krijgen vanaf de eerste keer een geweldig volume en intensiteit. De textuur is zeer gepigmenteerd, vloeibaar en hecht perfect aan de wimpers zonder ze te verzwaren. De bochtige borsteltje heeft een dubbele doorsnede en pakt de maximale producthoeveelheid op om deze onmiddellijk op een ruime manier vrij te geven.

De hoge concentratie heeft een intense zwarte kleur. Polymeren van de nieuwe generatie garanderen flexibiliteit en vasthouden, voor een vlekkeloos en comfortabel resultaat, zonder vlekken.

Hoe te gebruiken:

Makkelijk aan te brengen, door de ronde applicator. Deze vormt mee met het oog, met een zigzag beweging van de wimperinplant tot aan de wimpers. Voor extra volume moet je deze beweging herhalen.

Tips:

Begin vanaf de basis van de wimpers en kam ze met zigzag bewegingen tot aan hun uiteinden. Voor een laatste styling touch, gebruik je de top van de applicator verticaal om zelfs de kortste wimpers te bereiken.